Partners

Partners 2019

     


Capgemini

Capgemini is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients’ opportunities in the evolving world of cloud, digital and platforms. Enabling Retailers to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations by building on its strong 50-year heritage and deep Retail-Industry expertise.

 

 

 

 

Blauw

Blauw wil de beste dienstverlener zijn in het realiseren van klantgedreven succes. We stellen alles in het werk om die ambitie waar te maken. We helpen onze opdrachtgevers met doelgerichte adviezen om zich continu te kunnen verbeteren op hun relaties, innovaties en merken.

 

 

 

 

Trigion

‘Trigion kijkt met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan het implementeren van standaard beveiligingsproducten en –diensten. Trigion creëert veiligheid; met het creëren van veiligheid leveren we een belangrijke bijdrage aan een onbezorgd leven, waardoor mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is. Ook binnen [R]etailing’.

 

 

 

 

Trusted Shops

Trusted Shops is hét e-commerce vertrouwensmerk in Europa en biedt online retailers het keurmerk, de kopersbescherming en het geïntegreerde klantbeoordelingssysteem. Met dit totaalpakket wordt consumentenvertrouwen vergroot, relaties versterkt en stijgt het aantal website bezoekers. Al 30.000 webwinkels in 13 landen zijn aangesloten bij Trusted Shops, waaronder Bodyenfitshop.nl, Horloge.nl en Hunkemöller.nl.

 

 

 

 

Esri

Esri is wereldleider in geografische informatiesystemen en biedt de krachtigste mapping en spatial analytics technologie in de markt aan. Esri helpt bij het drijven van exponentiële groei en draagt bij aan hogere precisie in besluitvorming door het gebruik van smart mapping, spatial analytics en real-time data.

 

 

 

 

Yourzine

Als full service dialoog marketingbureau combineren we jouw kennis van de markt met onze kennis van data gedreven dialoog marketing. Het resultaat: aantoonbare klantwaarde. Voor ieder individu de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment! Samen met Searchresult is Yourzine onderdeel van Adeptiv.

 

 

 

 

Prestop

Prestop is dé specialist voor bestelzuilen, self-service kiosken en informatiezuilen. Prestop heeft de expertise in huis om high end touch oplossingen te kunnen leveren. We bieden de beste kwaliteit door nauw samen te werken met payment service providers en toeleveranciers. Continu zijn we bezig met de ontwikkelen van nieuwe state of the art hardware en software. Door elk specialisme goed te coördineren en regisseren houden wij grip op het totale proces. Zo waarborgen wij de ultieme beleving voor iedere gebruiker in elke omgeving. Get touched.

 

 

Partner worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een partnership? Neem contact op met:

Luc Giesen

T: 06 – 22 13 61 00
E: l.giesen@euroforum.nl

What's going on in Retailing?! website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2019