Teun van Leijsen, Founder, Stoov

Teun van Leijsen
Founder
Stoov

Sessie omschrijving

Roeien in de blue ocean

Stoov® maakt draadloze warmtekussen met infrarood warmtetechnologie en draadloos gebruiksgemak in een aantrekkelijk design. Stoov® helpt mensen hun warmtecomfort te verbeteren op een energiebesparende manier. Gedreven door nieuwsgierigheid en enthousiasme werkt het Stoov® team er keihard aan om blijvend impact te maken, als verantwoord producent van duurzame kussens en dekens .

Tijdens deze sessie neemt Teun je mee in de route die hij aflegt en welke golven hij trotseert met zijn scale up Stoov®.

 

Over Teun van Leijsen

Oprichter van Stoov® en bedenker van het Stoov® warmtekussen.

Na 10 jaar carrière bij de bank, besloot ik in 2014 dat het tijd was om van een idee dat al jaren in mijn hoofd rondspookte, een businessplan te maken. Het draadloze warmtekussen sloeg aan. De afgelopen 6 jaar heeft Stoov® een enorme groei doorgemaakt in zowel de zakelijke als particuliere markt, in binnen- en buitenland, met een zelf ontwikkelde productrange. Met een klein team hebben we dit fundament al weten te leggen. We blijven groeien dus ligt expansie in het verschiet. Starten is een ding, maar groeien maakt het avontuur compleet.

Comments are closed.

What's going on in Retailing?! website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021